2. januar 2017 – årets første sunde frokost.

italiens mad og specialiteter

Vi kan jo ikke blive ved med at svælge i sylte og flæskesteg og nu er juleferien slut og dermed er det tid til at finde de mere fornuftige madvaner frem igen. Een af mine sunde favoritter er denne tunsalat. Den mætter rigtig godt og smager godt, selvom man, som jeg, egentlig ikke er specielt glad for tun. Det var min diætist der anbefalede, at jeg prøvede den og jeg er faktisk “hooked”!

Tunsalaten består af en god dåse tun i vand (ca 100 gr), mager hytteost, skalotteløg, citronsaft, hakket snackpeber og så selvfølgelig salt og peber. Jeg kan godt lide et stykke ristet rugbrød til, det knaser så dejligt!

Tunsalat med hytteost


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 15 øvrige tilmeldte


Vi hører gerne fra dig