7. Januar 2017 – Friske vietnamesiske forårsruller

italiens mad og specialiteter

Dette er en frisk version af forårsruller, som ikke skal en tur i olie. Skær grøntsager ud i fine strimler. Det kan være gulerødder, forårsløg, rød peber, avocado, sukkerærter, bønnespirer, agurk og havd du ellers har lyst til.

Vi bruger ofte røræg eller omelet i tynde skiver. Pisk et par æg sammen og hæld det på en lille pande ved mellem varme indtil det bliver fast. Vend engang, så det får lidt kulør. Du kan også hælde de piskede æg i en pose og komme posen i en gryde med kogende vand.

Friske krydderurter som koriander passer også fint til. Rejer passer også fint til, enten friske eller stegt kort på en varm pande med en smule karrypasta. Ægget og avocado gør faktisk at man ikke savner kødet.

Som indpakning bruger man rispapir, der lige skal i et fad med vand i 5-10 sekunder ved bordet. Tag dem op af vandet og vend rispapiret på et rent viskestykke.

Dyp i soya, chilisauce eller lignende.

Foraarsrulle_vietnam_style


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 15 øvrige tilmeldte


Vi hører gerne fra dig