8. januar 2017 – Fødselsdagsbrunch

Vi havde fødselsdagsbrunch i dag. Ældstebarnet blev 13 og det skulle da fejres med en “velkommen til livet som teenager”-brunch. Der var rigeligt mad, selvom vi var 18 mennesker, så jeg tror alle blev mætte.

Vi fik æg i toast med bacon og små pølser, hjemmeskåret serrano skinke, gravad laks med hjemmerørt rævesovs, græsk yoghurt med hakkede hasselnødder, friske blåbær, ahornsirup og hjemmelavet blåbærsirup, boller og brød, scones med lemon curd og citron-birkes muffins med ahornsmør, forskellige oste og marmelader.

Lette langtidshævede boller bagt på bagesten

Langtidshævede boller

Brød bagt i Römertopf

Brød i Römertopf

Æg bagt i toastbrød

Æggetoast

 

Citron birkesmuffins med ahornsmør

Citron birkes muffins

Ahornsmør

Scones

Scones

Og så lige til sidst… Yngstebarnet på 7 var MEGET begejstret for de små muffins! Og det er da et kvalitetsstempel!


Få direkte besked som den første, når der er nye opskrifter og indlæg


Related Post

Vi hører gerne fra dig