11. januar 2017 – Encore…

Vi kører gentagelser i disse dage. I dag bestod aftensmaden af resterne fra i går; burritos. Så det vil jeg ikke dvæle mere ved, men istedet træde nogle timer tilbage til frokosten.

Ikke at den var specielt interessant, men sådan er det jo altså som oftest. I hvert tilfælde for mig. Frokosten gerne være spændende og lækker, men samtidig vil jeg egentlig bare gerne have at det går lidt tjept og så bliver det ofte noget der ligner hinanden. Men det er fint nok, det generer mig ikke.

Jeg forsøger at køre en sund linie, så der er mange grøntsager i kosten. I dag blev det to stykker groft rugbrød, ristet, for det kan jeg bedst lide, med hhv. Jægerpølse fra “Den grønne slagter” og hytteost. Begge dele med snackpeber på. Dertil gulerod og cherrytomater. Det smager godt og mætter fint.

Sponsoreret

Vi hører gerne fra dig