13. januar 2017 – Kinesisk take-away

italiens mad og specialiteter

Influenzaen har ramt huset og mellemste-arvingen ligger på tværs med feber, ondt i halsen og utilpashed, så jeg tænkte at suppe måtte være godt i dag. Vi er så heldige, at vi har en god kinesisk grillbar i nærheden og endnu mere heldige at de også leverer! Det er godt og det er billigt. What’s not to like?!

Så det blev 2 kuverter af deres billigste menu og dertil en gang stegte ris. Den omgang mætter nemt hele familien og der er altid til frokosten næste dag. Vi fik suppe, forårsruller, dybstegt kylling med sus-sød sovs, oksekød og grøntsager i sovs med, stegte ris og en gang rejechips. Voila! Fredag aften med nem mad.


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 15 øvrige tilmeldte


Vi hører gerne fra dig