14. januar 2017 – Koldhævede morgenboller

Det er weekend og jeg fik lyst til at stille op med en gang hjemmebagte boller til morgenmad. Jeg startede med at lave dejen allerede i aftes og den har stået natten over i et køligt rum. Til morgen skulle dejen bare lige slås ned, formes til boller og så kunne de hæve mens jeg gik i bad.

Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige opskrifter på morgenboller og mange er bestemt gode, men jeg fik lyst til noget nyt og prøvede derfor selv at finde på noget. Selvfølgelig inspireret af tidligere opskrifter, men på min måde.

Og de blev gode! Og havde der været nogle tilovers, tror jeg faktisk også de ville have været gode søndag også. Evt. ristet i stil med krydderboller. Næste gang skal jeg helt sikkert lave flere, så vi har til hele weekenden!

Se opskriften på vores koldhævede boller her.

Sponsoreret

Vi hører gerne fra dig