17. januar 2017 – Frokost, aftensmad og tilbudstip!

I dag er blokindlægget længere end normalt. Jeg har nemlig valgt at poste både frokost og aftensmad og så en lille ekstra ting, nemlig et rigtig godt tilbudstip!

Jeg forsøger så vidt muligt at spise en god og sund frokost og pt. er ristet rugbrød smurt med dijonsennep og belagt med 1/2 avocado, mager hytteost, ristede hasselnødder og salt & peber en absolut favorit! Det smager uendelig meget bedre end det lyder. Det smager virkelig godt! Og dettil kommer selvfølgelig ekstra grøntsager som både fylder og giver fibre.


Vores aftensmad i dag var spaghetti med kødsovs. Måske er det i virkeligheden lidt falsk varebetegnelse at kalde det for kødsovs, for faktisk består den af 2/3-dele grøntsager. Det giver en lettere konsistens og bedre smag, og selv børnene er begejstrede. I starten rev jeg gulerødder m.m. meget fint, for så kunne det gemmes, men efterhånden er det ikke nødvendigt, de har nemlig fundet ud af at det faktisk er ret godt med det ekstra fyld.

Jeg valgte at strimle en squash som erstatning for en del af pastaen i dag, det giver lidt “bid” og så sparer man på kalorierne samtidig.

Sponsoreret


Og så til tippet!

Vi er rigtig glade for at bruge olivenolie og vil gerne have en olie med ordentlig smag. Man kan blive overrasket over HVOR stor forskel der faktisk er på de forskellige muligheder, der findes. Men vi har fundet en favorit og bruger helst den. Normalt kan man være heldig at finde 1 liter på tilbud til omkring kr. 80,-, men i denne uge har de den til – hold nu fast! – kr. 15,- i Bilka! Så jeg har hamstret og giver hermed tippet videre.

 

Vi hører gerne fra dig