14. februar 2017 – Valentins menu på Restaurant Sletten

Vi havde kobberbryllup for noget tid siden og fik i den forbindelse et gavekort til een af tre restauranter. I dag skulle det så indløses og det blev en oplevelse i særklasse!

Vi besøgte Restaurant Sletten i Humlebæk. De havde i dagens anledning en særlig Valentins menu, som vi begge syntes så spændende ud, så den valgte vi – og det kom vi ikke til at fortryde! Vi startede med et glas champagne og lidt snaks; croutoner med saltet andelever og flæskesvær med enebærmayonnaise. Meget lækkert.

Derefter blev der serveret kammusling, pighvar, oksehøjreb og en overdådig chokoladesymfoni, som vi hurtigt omdøbte til “Death by chocolate”. Til kaffen kom et lille fad med petit fours, der også var super skønne, men der var vi ved at være godt mætte, så der måtte vi levne en enkelt…

Til menuen kunne man vælge en vinmenu og det gjorde vi (selvfølgelig!) og samtlige vine var godt afstemt til retterne. 

Alt i alt var det en fantastisk god middag og vi kommer meget gerne igen en anden gang. Restaurant Sletten kan kun anbefales!


Få direkte besked som den første, når der er nye opskrifter og indlæg


Related Post

Vi hører gerne fra dig