Dagens mad

18. februar 2017 – Dining week menu

italiens mad og specialiteter

Det er jo “Dining Week” i uge 7 og der er masser af gode muligheder for at komme ud og prøve ny mad og nye spisesteder. Vi valgte Restaurant Marina Furesøbad, som serverede en 3 retters menu. Menuen stod på tun sashimi, smørpocheret kalvefilet og til dessert var der vaniljesyltet mango med hvid chokoladeskum. Vi havde valgt at spise samme menu – både børn og voksne.

Vi kan godt anbefale alle at bruge de mange tilbud der er i løbet af “Dining Week“. En menu koster 215 kr. + 25 kr. pr. person. Det er med 0,5 L S. Pellegrino. Prisen er fast for alle de deltagende restauranter. Restaurant Marina kan vi også anbefale – lækker veltilberedt menu.

Dining week 2017


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 26 øvrige tilmeldte


Vi hører gerne fra dig