26. februar 2017 – Løgsuppe med hvidvin

En fransk klassisk suppe, med masser af løg, hvidvin og brød gratineret med ost. I denne udgave, er løgene stegt langsomt uden at tage for meget farve, men så de opnår sødme og en let karamellisering. Ved siden af, er der opbagt en suppe med smør og mel, samt hvidvin og oksefond/sky. Suppen kan selvfølgelig også laves ved at tilsætte al væsken direkte sammen med løgene. Opbagningen giver en lidt mere cremet og blød suppe. Løgsuppe serveres med brød, der er gratineret med ost.

løgsuppe med hvidvin

løgsuppe med hvidvin fra ali-bad

Opskriften kommer fra Ali-Bab Gastronomisk Haandbog, som findes på dansk og kan findes hos Bog og Ide.

Sponsoreret

Se vores anden opskrift på løgsuppe, som er en lækker og billig aftensmad

 

 

 

 

 

 

 

Vi hører gerne fra dig