11. marts 2017 – Fødselsdagsbrunch

I anledning af herren i husets nært forestående fødselsdag, var der i dag inviteret til brunch. Normalt bager vi det hele selv og har som regel også lidt overraskelser  på bordet af den ene eller anden slags, men da vi havde gæster i aftes, valgte vi at holde det på et stille og roligt niveau.

På bordet stod der således morgenbrød fra bageren, hjemmebagte scones, syltetøj, lemoncurd, karamelpålæg, ost, jordbær, græsk yoghurt med ristede nødder og ahornsirup, scrambled eggs, bacon og pølser, og  – som i aftes – to forskellige slags macaron salé med hhv. gedeost & honning og laks, dildcreme & confit de gingembre. Dertil kaffe og juice.

Velbekomme.

 

Sponsoreret

fødselsdagsbrunch

scones til brunch

macaron med gedeost og akaciehonning

Vi hører gerne fra dig