20. marts 2017 – Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

italiens mad og specialiteter

Engang fik vi aldrig fisk, for jeg har aldrig rigtig kunne lide det. Så fik vi børn og på en eller anden måde syntes jeg, at de skulle lære at spise fisk, for det er jo så sundt! Så en dag tog jeg mod til mig og købte en færdigrørt fiskefars til frikadeller og det har vi ikke fortrudt. For – guess what! – vi er faktisk alle 5 rigtig glade for fiskefrikadeller. Det er en rigtig nem og god måde at starte med fisk på, hvis man, som mange børn er, er lidt fiskeforskrækket.

Nu får vi gerne fiskefrikadeller 2-3 gange om måneden. Enten den klassiske med rugbrød og hjemmerørt remoulade eller også en thai inspireret udgave med chili, lime, forårsløg og evt. koriander og så en krydret spidskålssalat til.

I dag stod på den helt klassiske udgave.

fiskefrikadeller med remoulade


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 15 øvrige tilmeldte


Vi hører gerne fra dig