21. marts 2017 – Pasta med sund kødsauce

italiens mad og specialiteter

Pasta med kødsauce er vel nærmest en børnefamilieklassiker og mon ikke også de fleste børnefamilier i perioder har kæmpet med børn, der ikke gad grøntsager? Vi har f.eks. to, der på ingen måde gider varme gulerødder…

Men grøntsager er sunde og på denne måde spiser de glade og gerne rub og stub – selvom de ved, der er grøntsager i!

Jeg bruger 3-7% hakket oksekød og stort set samme mængde revet gulerod, revet squash, hakket løg og hvidløg, som kød. Dertil kommer flåede tomater, tomatpuré og tomat passata og slutresultatet bliver ca 1/3-del kød, 2/3-del grøntsager. Og saucen bliver super let i konsistensen. Og så gør det jo heller ikke noget dårligt for kalorieindholdet.


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 15 øvrige tilmeldte


Vi hører gerne fra dig