nudelsalat med vietnamesiske kyllingespyd
Dagens mad

1. april 2017 (del 2) – Marinerede kyllingespyd og frisk nudelsalat

Eller som vi kalder det på vietnamesisk; thit ga nuong la chanh med bun thit nuong.

Den vietnamesiske Anh Lê har begået en kogebog om traditionelle gadekøkken retter og det er den, vi har brugt til aftenens måltid. Og det smagte helt og aldeles fantastisk! Det bedste vi har fået længe.

Kyllingefiletterne er skåret i lange stykker og sat på spyd og marineret i Lêlê-marinade (som også findes i bogen) og grillet, dertil en frisk nudelsalat med syltet gulerod og kinaradise, agurk, chili, bønnespirer, salat og peanuts. Og så dryppet i rigelige mængder med fiske dip sauce.

Igen, det smagte fabelagtigt og det varer ikke længe før vi laver det igen.


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 51 other subscribers


Vi hører gerne fra dig