12. april 2017 – Restaurant Nordlandet

italiens mad og specialiteter

Vi havde bestilt middag for to på restaurant Nordlandet i Sandvig på Bornholm. Vi havde på forhånd kigget på menuen online, men blev derudover mødt af et tilbud om en fast menu med eller uden tilhørende vinmenu. Vi valgte menuen med vinmenu.

Efter anbefaling fra herboende familie lagde vi, inden middagen, turen forbi baren Penyllan i stueetagen. Penyllan er et spændende sted, der selv fremstiller tonic ekstrakt, har fadlagrede drinks, serverer spændende tapas-agtige retter og i øvrigt har den mest fantastiske udsigt. Vi valgte, igen på opfordring, en gin & tonic lavet på deres egen tonic ekstrakt tilsat en strimmel agurk. Den smagte absolut af mere og havde det ikke været fordi vi skulle videre til overetagen for at spise, ville vi helt sikkert have undersøgt både drinkkort og menukort nærmere. Næste gang vi kommer til Bornholm skal vi helt sikkert forbi igen!

Gin and tonic på PenyllanFriskbagt brød med smør og urterKammuslinger

Restaurant Nordlandet


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 15 øvrige tilmeldte


Vi hører gerne fra dig