Dagens mad

6. maj 2017 – Stenbiderrogn igen

italiens mad og specialiteter

Lieg en enkelt gang mere i år, når nu man stadig kan få frisk dansk stenbiderrogn hos fiskemanden. Så er prisen i øvrigt faldet, efter at have været meget høj hele foråret.

En Alsace gewurztraminer med lidt sødme passer fint til, sammen med de lidt skarpe løg og den fede cremefraiche (38%). Her blev det en Domaine Weinbach Cuvee Laurence fra Kaysersberg. Vinen leder tankerne 2 år tilbage, da vi var på besøg i slottets landkøkken til en privat smagning med franske venner.
Lidt af løgenes skarphed kan fjernes ved at dele løget i kvarte og lade det trække i koldt vand, inden det snittes fint (meget fint).

Stenbiderrogn med toast, rødløg og creme fraiche

domaine weinbach cuvee laurence


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 26 øvrige tilmeldte


Vi hører gerne fra dig