Dagens mad

7. maj 2017 – Nudelsalat med grillet bøf thai style

Maden i dag måtte gerne være nem at transportere, vi besøgte nemlig Mormor og Morfar, for Mormor har brækket benet og må ikke støtte på det i 3 uger. Det gør det ærlig talt noget besværligt at lave mad! Så i dag blev det diner transportable!

Jeg marinerede kødet hjemmefra, skar samtlige grøntsager og lavede dressingen, så nudlerne skulle blot koges og kødet grilles og skæres, da vi ankom. Super nemt!

Jeg marinerede kødet i en blanding af olie, citronsaft, rosmarin, hvidløg, salt og peber. Det fungerer rigtig godt sammen. Salaten  består af spidskål, tomat, agurk, forårsløg og snackpeber. Den anretter jeg ovenpå nudlerne og så kommer det skiveskårede kød på toppen og dressingen fordeles derpå. Der hører egentlig også chili til, finthakket, men i aftes var den temmelig meget stærkere end forventet, så den kom på bordet i en skål for sig!

Dressingen er rigtig god og opskriften kan findes her .

Nudelsalat med grillet bøf


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 35 other subscribers


Vi hører gerne fra dig