8. maj 2017 – Frisk pasta med kødboller og tomatsauce

Husets yngste beboer fik lov at vælge menuen i dag. Hun ville have pasta med tomatsauce. Jeg tilføjede så krydrede kødboller, som vi aftalte, at hun bare kunne spise udenom. Hun var nu stadig ikke helt tilfreds, for det “var slet ikke det hun mente!” Nærmere forklaring ledte til slut frem til, at hun faktisk havde ment tomatsuppe med pastahorn… Og her gik man og ville bare gøre det så godt!

Hun spiste nu godt af det alligevel og nød faktisk også kødbollerne… men man skal jo helst ikke indrømme for meget, når man har brokket sig på forhånd, så jeg lod som ingenting. Det er nogen gange bare bedst!

Tomatsaucen blendede jeg, så den blev blød og lækker. Den indeholdt løg, hvidløg, peberfrugt, tomat, masser af frisk basilikum, lidt balsamico for syre og lidt sukker for at fremhæve tomatsmagen. Og så selvfølgelig salt og peber. Kødfarsen rørte jeg med hakket hvidløg og persille.

Vi elsker frisk parmesan herhjemme. Jeg HADER til gengæld den der pulveriserede ildelugtende pulvermasse, som købes i bøtter, så vi har altid større eller mindre stykker rigtig parmesanost i køleskabet. Selv børnene er vilde med den og hvis vi ikke holder lidt øje, sidder de og skærer humpler af som de snacker på. Så ryger der hurtigt en hel blok!

Sponsoreret

Vi hører gerne fra dig