26. maj 2017 – Hjemmelavet ravioli med tomatsauce

Hjemmelavet pasta tryllet om til ravioli er et fast tilbagevendende ønske her i familien. Det kræver lidt forberedelse, men er nemmere at lave, end man skulle tro. Det er sjovt at arbejde med pasta, da kun fantasien sætter grænser.

Vores favoritfyld er lufttørret skinke, parmesan, mozzarella, soltørrede tomater og basilikum

Frisk fyld til ravioli

Pasta er ret enkelt at lave og tager ikke mange minutter. Vi bruger en basal opskrift, som vi har brugt siden første gang Jamie Oliver som en ung knøs inspirerede os til det i bogen “The naked chef”. Opskriften på hjemmelavet pasta findes her.

Vi bruger en simpel basis tomatsauce, som har fået lov at koge ind. Sådan laver du tomatsaucen.

Friske ravioli

ravioli med tomatsauce og parmesan


Få direkte besked som den første, når der er nye opskrifter og indlæg


Related Post

Vi hører gerne fra dig