24. juni 2017 – Den store sommerfest

Det er sommer og det er tid til den årlige sommerfest i haven med venner og familie. Så der skal serveres for 20-30 sultne gæster i alle aldersgrupper og det kræver lidt planlægning og gerne retter, der kan laves i forvejen. Det må også gerne være retter, hvor man kan lave lidt af gangen over et par timer.

Flæskesteg i webergrill med burgerboller

Vi har en klassiker til grillfester og det er en krydret langtidsstegt flæskesteg, som er tilberedt i kuglegrill. Den kan spises som flæskestegsburger eller med tilbehør. Brug hjemmebagte boller eller brioche boller for det bedste resultat. Der skal godt med krydderi til og en flaske rødvin, så bliver det en lækker steg, der har lidt kant fra krydderierne. Opskriften på krydret flæskesteg i webergrill findes her.

flæskesteg i webergrill

Kyllingespyd med vietnamesisk marinade

Vietnamesiske kyllingespyd med salat kommer til at blive en af vores favoritter og klassikere. De er inspireret fra den vietnamesiske kok Anh Lê, der har skrevet flere bøger og lavet tv. Duften af marinaden inden tilberedning og mens spydene griller er helt fantastisk og aromatisk. Kyllingespyd kan tilberedes mens gæsterne venter og skal kun have 8-10 minutter på grillen.

Sponsoreret

kyllingespyd vietnam

Råsyltede grøntsager

De syltede grøntsager er et godt alternativ til coleslaw eller som tilbehør til grillretter. De kan laves i god tid og bliver bedre af at trække 1-2 dage. Vi har en opskrift her

Råsyltede grøntsager

Agurkesalat med ingefær og chili

I stedet for den almindelige agurkesalat, så giver det et ekstra pift med lidt ingefær, hvidløg og chili. Agurkesalaten passer rigtig godt til burgere med pulled pork eller som her i en flæskestegssandwich.

Agurkesalat med ingefær og chili

Dansk jordbærkage

Klassisk dansk jordbærkage med en mørdejsbund med chokolade, vaniljecreme og friske danske jordbær. Den er pyntet med lidt “salade de fleurs” – tørrede blomster og myntheblade.

Jordbærkage

Vi hører gerne fra dig