18. september 2017 – Fiskefrikadeller med fritter, ærtemos og stegt blomkål

Der stod en kasse fra Aarstiderne og ventede på os i dag, denne gang havde jeg bestilt kvikkassen, dels fordi den så god ud, dels fordi det nogen gange bare er rart at kunne hoppe lidt nemt over madlavningen.

I dag var menuen let inspireret af engelsk pub-mad, men dog i en lidt mere interessant udgave. Fiskefrikadellerne bestod af blandet fars, jeg ved faktisk ikke hvilke fisk, der var i, i dag. To ud af fem syntes den var fantastisk, 3 ud af fem foretrækker klart den vi normalt køber i Rema….

Dertil var der ovnstegte fritter, blomkålsbuketter stegt møre på panden – hvilket var super godt! – og en ærtemos rørt af optøede frosne ærter, græsk yoghurt, hvidløg, citronsaft og salt/peber. Et godt alternativ til den remoulade vi normalt bruger.

Alt i alt et fint måltid!

Sponsoreret

 

Vi hører gerne fra dig