Dagens mad

1. december 2017 – Krydret linse- og gulerodssuppe

italiens mad og specialiteter

1. december betyder at vi nu i 11 måneder har lavet et opslag hver dag og på den anden side, at der kun er 31 dage med daglige måltider tilbage. Efter 1. januar sætter vi frekvensen lidt og fokuserer mere på de gode opskrifter, tips og tricks i køkkenet.

Og nu til dagens aftensmåltid, som er en suppe vi må have givet et navn. Lige nu hedder den “Den orange suppe”. Den er inspireret af en suppe fra hairybikersdietclub.com med kommen, linser og gulerødder. Men da vi ikke lige kunne finde buttersquash, så blev det til vores egen version.

Opskriften på krydret linse- og gulerodssuppe finder du her

suppeskål


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 26 øvrige tilmeldte


Vi hører gerne fra dig