Dagens mad

16. december 2017 – Mere tapas

Man får næsten altid købt for meget, når menuen står på tapas og det kan man godt spise to dage i træk. Så ikke så meget mere om tapas, men lidt mere om den ene af ostene.

Der er begyndt at komme flere mindre produktioner af ost igen, efter at en stor del af det danske ostemarked igennem en årrække har været samlet omkring store mejerier med lille forskellighed.  Vi bevæger os nu igen i retning af mindre produktioner og mere lokale og varierede oste. Nogle af de mindre mejerier er ejet af de større og får lov at lave deres lokale specialiteter. Så prøv at gå efter nogle af de danske oste, når der skal laves ostebord eller serveres tapas.

En ny favorit hos os er denne Them Rød Krystal, som er en fast ost der kunne minde lidt om parmesan, men er mere sød. Den er salt og har saltkrystaller.

Them Krystalost


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 77 other subscribers

Vi hører gerne fra dig