Et nemt tilbehør til frokoster eller til brugere og meget andet. Tilberedningen er meget nem, men start i lidt god tid, så de kan nå at trække på glas i et par uger!
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 10 minutterminutter
Samlet tid 20 minutterminutter
Antal 2glas
Forfatter Malene
Ingredienser
4stkfriske agurkeralmindelige, ikke små
0,5leddike
500gsukker
100gsalt
4stkdildskærmesvære at skaffe
Sådan gør du
Skyl og skær agurkerne i skiver på ca. en 1 cm (en fingerbredde)Kog eddike, sukker og salt op som lage
Agurkerne lægges i glas sammen med dildskærme og lagen hældes over. Gerne så glassene er helt fyldte.I stedet for dildskærme (blomsterstanden med frø), så prøve andre variationer som frisk chili eller peberkorn.
Luk glassene tæt og gem dem mørkt og køligt. De skal gerne stå et par uger, men de kan selvfølgelig spises før