Cumberland sauce er en engelsk kold sauce. Den oprindelige er lavet med pomerans, men da de kan være svære at få, så brug eventuet 1 appelsin og 1 citron som erstatning for en pomerans.
Ret sauce, Tilbehør
Køkken Engelsk
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 20 minutterminutter
Samlet tid 30 minutterminutter
Antal 1glas
Forfatter Malene
Ingredienser
2stkpomeranskan erstattes em 1 appelsin og 1 citron
250gribsgeléet lille glas
1tskdijonsennep
1dlportvin
1knivspidsstødt ingefæreller frisk revet
groft malet peber
1knivspidssalt
1tskmajsmelkan udelades
Sådan gør du
Skær pomeransskallen fra og skær den orange del i tynde strimler. Kom strimlerne i en sigte og overhæld langsomt med med kogende vand
Pres saften af promeranserne i en gryde og tilsæt alle andre ingredienser. Kog forsigtigt op og lad det boble et par minutter.
Kom skallerne i og lad dem koge med i 5 minutter. Hæld det varme sauce på rene glas.