Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Indisk dahl
Smagfuld indisk vegetarret, der er meget nem at lave. Server eventuelt naan brød og frisk koriander på toppen
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Indisk
Keyword
Grøntsagsretter, vegetar
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
1
time
time
Samlet tid
1
time
time
10
minutter
minutter
Antal
4
personer
Forfatter
Malene
Ingredienser
1
stk
løg
4
fed
hvidløg
2
cm
ingefær
3
spsk
olie
Vindrue eller lignende neutra olie
300
g
røde linser
2
dåser
flåede hakkede tomater
4
spsk
karry
1
tsk
gurkemeje
2
tsk
spidskommen
1/2
tsk
chilipulver
1
stk
kanelstang
1
tsk
salt
5
dl
grøntsagsboullion
Sådan gør du
Start med at stege løg, hvidløg og ingefær ved middel varme i smagsneutral olie uden at det tager farve.
Lad det stege 3-4 minutter og tilsæt så krydderierne og lad dem stege med i 1 minut. Tilsæt nu alle andre ingredienser.
Lad det simre under omrøring i 1 time. Måske skal der lidt mere væde til og rør rundt undervejs, så det ikke brænder på.