Prøv fritter lavet af grønne bønner i ovnen. De passer godt til mange af de samme retter som man ville servere fritter af kartoffel til. Men skal man have et kulhydratfattigt alternativ, så er bønnefritter et godt alternativ. Bønnefritter kan også bruges som en lille snack eller tapas
Ret Snack, Tilbehør
Køkken Dansk
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 45 minutterminutter
Samlet tid 55 minutterminutter
Servings 4personer
Author Malene
Ingredienser
1kgFrosne grønne bønner
50gsmør eller oliekan være kryddersmør
Saltgerne flagesalt
Sådan gør du
Smelt smørret ved lav varme og hæld smørret over bønnerne i en skål. Det vil straks stivne, men det fordeler sig når det kommer i ovnen.Man kan også bruge olie og vær ikke fedtet med det. Det meste bliver liggende på bagepapiret.
Varm ovnen op på 200 grader C på varmluft. Fordel bønnerne på en bageplade med bagepapir og gerne lidt høje kanter. Lad bønnerne stege i ovnen i ca. 45 minutter til de tager farve. Vend dem nogle gange undervejs, så smørret eller olien fordeles bedre og så de bliver lækre brune.