
Bønnefritter af frosne grønne bønner
Til en hjemmelavet burger eller anden ret, hvor der normalt hører pommes frites til kan man prøve bønnefritter som er nemme at lave af frosne grønne bønner. De passer også godt som en snack eller som tapas.

Bønnefritter af frosne grønne bønner
Prøv fritter lavet af grønne bønner i ovnen. De passer godt til mange af de samme retter som man ville servere fritter af kartoffel til. Men skal man have et kulhydratfattigt alternativ, så er bønnefritter et godt alternativ. Bønnefritter kan også bruges som en lille snack eller tapas
personer
Ingredienser
- 1 kg Frosne grønne bønner
- 50 g smør eller olie kan være kryddersmør
- Salt gerne flagesalt
Sådan gør du
- Smelt smørret ved lav varme og hæld smørret over bønnerne i en skål. Det vil straks stivne, men det fordeler sig når det kommer i ovnen.Man kan også bruge olie og vær ikke fedtet med det. Det meste bliver liggende på bagepapiret.
- Varm ovnen op på 200 grader C på varmluft. Fordel bønnerne på en bageplade med bagepapir og gerne lidt høje kanter. Lad bønnerne stege i ovnen i ca. 45 minutter til de tager farve. Vend dem nogle gange undervejs, så smørret eller olien fordeles bedre og så de bliver lækre brune.
- Drys med salt og de er klar til servering.
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var!
Bønnefritterne af grønne bønner er kulhydratfattige og mætter godt. Bønnerne falder lidt sammen i ovnen, så lav en lidt større portion bønner end du normalt ville.