Æggesalat sandwich med purløg

Hjemmelavede retter til påske- og pinsefrokosten

italiens mad og specialiteter

Foråret byder på flere helligdage, hvor det klassiske danske frokostbord skal komme til sin ret. Små kolde eller lune hjemmelavede retter serveret alene eller på rugbrød. Der er flere retter fra julens frokostbord som kan gå igen.

Vi har samlet nogle af de opskrifter vi har og bruger til påske- og pinsefrokosten. Dertil kommer så det gode pålæg og salater.

Små påskeretter og tilbehør

udskåret marineret lammekølle

Grillet marineret lammekølle

Lammekød bliver bare bedst på en varm grill! Lammekød bliver ekstra godt sammen med citron, rosmarin og hvidløg, så vi ...
Læs Mere
En rugbrødsmad med hjemmelavet skinkesalat

Anne Grethes skinkesalat

Hjemmelavet skinkesalat bliver som regel hurtigt udsolgt på vores frokostbord. Det tager cirka 5 minutter, at lave hjemmelavet skinkesalat og ...
Læs Mere
lækker luftig tunmousse

Tunmousse – den allerbedste klassiske opskrift

Der findes mange opskrifter på tunmousse, men vi har brugt denne specielle opskrift i mange år og vi har stadig ...
Læs Mere
Stegte sild på rugbrød

Farmors stegte sild til frokostbordet

Der er ikke noget bedre end en hjemmelavet klassiske stegt sild. Den passer som fast ret til det danske kolde ...
Læs Mere
Råsyltede saltagurker

Saltagurker

Saltagurker er et lækkert og nemt tilbehør til frokostbordet, burgere, grillmad og meget andet. Har man lidt dildskærme, så bliver ...
Læs Mere
rødbeder

Lyn-syltede rødbeder

Lyn-syltede sprøde rødbeder Lav rødbeder få timer før du skal bruge dem og få et lækker tilbehør til biksemad, medister ...
Læs Mere
flæskesteg i webergrill

Flæskesteg i Webergrill

Igennem mange år har vil lavet denne krydrede flæskesteg i kuglegrillen. Den skal have lav varm og masser af krydderier ...
Læs Mere
Æggesalat sandwich med purløg

Æggesalat

Æggesalaten har mange anvendelser startende på et stykke rugbrød eller toastbrød og i en æggeslatsandwich. Den er ikke så svær ...
Læs Mere
Gravad lammefilet med ramsløg

Gravad Lammefilet

Gravad Lammefilet Gravad filet er nemt og hurtigt at tilberede, men vær opmærksom på at lammefileterne skal trække i 2 ...
Læs Mere
Sådan tilberedes torskerogn opskrift

Sådan tilberedes torskerogn

I slutningen af februar er det sæson for torskerogn. Fersk torskerogn er nemt at tilberede og kan blive et fantastisk ...
Læs Mere

Middagsretter til påske

Vi har også et par forslagt til påskemiddagen, som du kan lade dig inspirere af. Det er alle retter med lammekød, som traditionelt hører til i påsken.

En absolut favorit er Lammemørbrad med svampe og persillecreme og en anden meget populær ret er selvfølgelig en grillet lammekølle og måske en marineret lammekølle.

God gastronomisk påske!


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 33 øvrige tilmeldte