Hjemmelavede retter til påske- og pinsefrokosten

Foråret byder på flere helligdage, hvor det klassiske danske frokostbord skal komme til sin ret. Små kolde eller lune retter serveret alene eller på rugbrød. Der er flere retter fra julens frokostbord som kan gå igen.

Vi har samlet nogle af de opskrifter vi har og bruger til påske- og pinsefrokosten. Dertil kommer så det gode pålæg og salater.

 

Små påskeretter og tilbehør

Stegte sild på rugbrød
Stegte sild
kogt torskerogn på toastbrød
Torskerogn
Tunmousse med dild og dressing
Tunmousse
Stenbiderrogn på toast
Stenbiderrogn
Æggesalat sandwich med purløg
Æggesalat
En rugbrødsmad med hjemmelavet skinkesalat
Skinkesalat
Flæskesteg i tykke skiver
Flæskesteg (grillet)
Gravad lammefilet med ramsløg
Gravad lammefilet
Brød i römertopf
Langtidshævede boller
Hvedeboller
rødbeder
Lyn-syltede rødbeder
Råsyltede saltagurker
Saltagurker
bouquet garni til rødkål
Rødkål


Få direkte besked som den første, når der er nye opskrifter og indlæg