Æggesalat sandwich med purløg
Opskrifter,  Salater,  Små retter og tilbehør

Æggesalat

Æggesalaten har mange anvendelser startende på et stykke rugbrød eller toastbrød og i en æggeslatsandwich. Den er ikke så svær at lave og er altid et stort hit på frokostbordet (ved siden af skinkesalaten).

Æggesalat sandwich med purløg

Æggesalat

Malene
Æggesalat er en dansk klassiker til frokostbordet eller til sandwiches. Denne opskrift er med purløg og karry. Derer holdt lidt igen med mayonnaisen, så æggene kommer til deres ret. Brug opskriften som udgangspunkt og smag til efter behag
No ratings yet
Ret Småretter
Køkken Dansk

Ingredienser
 

  • 10 stk æg
  • 125 ml mayonnaise køb en god mayonnaise
  • 2 tsk karry
  • purløg

Sådan gør du
 

  • Æggene skal være hårdkogte og kolde. Overkog dem ikke så blommen bliver grønlig og køl dem ned i koldt vand med det sammen
    Det er vigtigt at æggene er helt kolde!
  • Del æggene i tern med en æggedeler
    Vend alle ingredienserne sammen og hold eventuelt lidt igen på karry
    Smag til med ekstra karry, salt og peber efter din egen smag.
  • Lad æggesalaten trække i køleskabet et par timer og servér med frisk eller ristet toastbrød.
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var!

Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 77 other subscribers

Vi hører gerne fra dig