Æggesalat
Æggesalaten har mange anvendelser startende på et stykke rugbrød eller toastbrød og i en æggeslatsandwich. Den er ikke så svær at lave og er altid et stort hit på frokostbordet (ved siden af skinkesalaten).
Æggesalat
Æggesalat er en dansk klassiker til frokostbordet eller til sandwiches. Denne opskrift er med purløg og karry. Derer holdt lidt igen med mayonnaisen, så æggene kommer til deres ret. Brug opskriften som udgangspunkt og smag til efter behag
Ingredienser
- 10 stk æg
- 125 ml mayonnaise køb en god mayonnaise
- 2 tsk karry
- purløg
Sådan gør du
- Æggene skal være hårdkogte og kolde. Overkog dem ikke så blommen bliver grønlig og køl dem ned i koldt vand med det sammenDet er vigtigt at æggene er helt kolde!
- Del æggene i tern med en æggedelerVend alle ingredienserne sammen og hold eventuelt lidt igen på karrySmag til med ekstra karry, salt og peber efter din egen smag.
- Lad æggesalaten trække i køleskabet et par timer og servér med frisk eller ristet toastbrød.
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var!