pitabrød med oksekebab og spidskål

Pitabrød med lynkebab og spidskål

I mange år har der kune været en slags fyld der duede og det er Malenes pitafyld, men nu har vi kreeret en ny slags pitafyld som samtidig er hurtig at lave. Den kalder vi pitabrød med lynkebab og spidskål. Brug eventuelt “cuttings” eller fraskæringer af oksekød (de stykker der er skåret fra fordi de er endestykker eller skæve). Vi bruger blandt andet cuttings fra Rema, som er gode kødstykker til en lav pris.

Bag gerne billige og lækre pitabrød selv efter denne opskrift.

pitabrød med oksekebab og spidskål
0 fra 0 stemmer
Udskriv

Pita med oksekebab og spidskål

En hurtig og krydret pitafyld

Ret Hovedret
Køkken Dansk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Malene

Ingredienser

Pitafyld

  • 400 g mørt oksekød Kan sagtens være en bøf eller en rest
  • 3 tsk garam masala
  • 1/2 stk løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk spidskål
  • 1 spsk olie
  • 8 stk pitabrød se vores bag-selv opskrift

Dressing

  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 1/4 tsk salt
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk koriander (stødt)
  • 1/4 tsk chili frisk eller tørret efter smag

Sådan gør du

Pitafyld

  1. Skær kødet i tynde stykker og steg det i olie. Så snart det tager farve så tilsættes løg, hvidløg og garam masala. Lad det stege samme et par minutter og tilsæt fintsnittet spidskål.

    Så snart spidskålen falder lidt samme efter et par minutter er fyldet klar og tages af varmen

    pitafyld med spidskål
  2. Bag pitabrødene efter vores opskrift eller varm færdige pitabrød ifølge opskriften.

    Fyld nu pitabrødene med fyld og lidt dressing og nyd dem varme.

    pita på bagesten i ovn

Dressing

  1. Rør en hurtig dressing af ingredienserne og smag den til. Der skal ikke bruges så meget, så den må gerne smage af noget. Dressigen bliver bedre af at stå lidt på køl

    pita dressing lav selv

Få direkte besked som den første, når der er nye opskrifter og indlæg


Related Post

Vi hører gerne fra dig