Malenes pitafyld

 

pitabrød med oksekød
0 fra 0 stemmer
Udskriv

Malenes pitafyld

Denne opskrift er vores klassiske favorit til fyld i pitabrød. Den kan også bruges på pizza eller eksempelvis i pirogger. Fyldet skal ikke indeholde for meget væde og derfor er magert oksekød også bedst

Ret Hovedret
Køkken Dansk
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Forfatter Malene

Ingredienser

  • 500 g hakket mager oksekød
  • 1 dåse tomatpuré stor ca. 140 g
  • 1 stk fintsnittet løg
  • 2-3 fed fintsnittede hvidløg
  • 1 spsk oregano
  • 1 spsk timian
  • 1 spsk sød paprika
  • 0,5 tsk sukker

Sådan gør du

  1. Svits løg og hvidløg, så de bliver klare. Tilsæt kødet og lad det brune. Kom resten af ingredienserne i, smag til med salt og peber. Lad simre i 10 minutter.  Husk - ingen ekstra væske

    svinekød stegning
  2. Der skal ikke ekstra væde ved


Få direkte besked som den første, når der er nye opskrifter og indlæg


Related Post

Vi hører gerne fra dig