Middagsretter,  Opskrifter

Malenes pitafyld

 

Sponserede forslag

Barolo 2016

Årgang 2016 af Rivettis Barolo er en smuk, elegant og lagringsværdig Barolo, hvor man virkelig får meget Barolo for skillingen! Vinen fr...

pitabrød med oksekød
0 fra 0 stemmer
Udskriv

Malenes pitafyld

Denne opskrift er vores klassiske favorit til fyld i pitabrød. Den kan også bruges på pizza eller eksempelvis i pirogger. Fyldet skal ikke indeholde for meget væde og derfor er magert oksekød også bedst

Ret Hovedret
Køkken Dansk
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Forfatter Malene

Ingredienser

  • 500 g hakket mager oksekød
  • 1 dåse tomatpuré stor ca. 140 g
  • 1 stk fintsnittet løg
  • 2-3 fed fintsnittede hvidløg
  • 1 spsk oregano
  • 1 spsk timian
  • 1 spsk sød paprika
  • 0,5 tsk sukker

Sådan gør du

  1. Svits løg og hvidløg, så de bliver klare. Tilsæt kødet og lad det brune. Kom resten af ingredienserne i, smag til med salt og peber. Lad simre i 10 minutter.  Husk - ingen ekstra væske

    svinekød stegning
  2. Der skal ikke ekstra væde ved

Bagestålet
Sponsoreret

Sponserede forslag

Chiaro di Luna Tumbler Amethyst 6 stk. fra Zaffera

295 kr. hos Otto Suenson

Cold Hand Winery Malus X Feminam æblelikør

349 kr. hos Winther Vin

Rolly Gassmann Pinot Blanc 2017

100 kr. hos Winefamly


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 41 other subscribers


Vi hører gerne fra dig