pitabrød med oksekød
Middagsretter,  Opskrifter

Malenes pitafyld

Hos os er der kun en rigtig opskrift til pitabrød med hakket oksekødsfyld, så den har fået sit eget navn – Malenes pitafyld og bliver sjældent overgået. Pitafyldet laves af stegt hakket oksekød der krydres godt og steges med tomatpuré.
Vi kan også anbefale Lynkebab med spidskål, som et alternativ til hakket oksekød

Sponserede forslag

Sponserede forslag

pitabrød med oksekød
0 fra 0 stemmer
Udskriv

Malenes pitafyld

Denne opskrift er vores klassiske favorit til fyld i pitabrød. Den kan også bruges på pizza eller eksempelvis i pirogger. Fyldet skal ikke indeholde for meget væde og derfor er magert oksekød også bedst

Ret Hovedret
Køkken Dansk
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Forfatter Malene

Ingredienser

  • 500 g hakket mager oksekød
  • 1 dåse tomatpuré stor ca. 140 g
  • 1 stk fintsnittet løg
  • 2-3 fed fintsnittede hvidløg
  • 1 spsk oregano
  • 1 spsk timian
  • 1 spsk sød paprika
  • 0,5 tsk sukker

Sådan gør du

  1. Svits løg og hvidløg, så de bliver klare. Tilsæt kødet og lad det brune. Kom resten af ingredienserne i, smag til med salt og peber. Lad simre i 10 minutter.  Husk – ingen ekstra væske

    svinekød stegning

Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 51 other subscribers


Vi hører gerne fra dig