Nachos med kylling

Nachos med kylling er nem og lækker hyggemad. Du kan anrette i portioner eller på et stort fad til deling på bordet.

Ingredienser:

4-6 kyllingebrystfiletter (ca 1 filet pr. person)

Sponsoreret

Burrito krydderiblanding (vi har en hjemmeblandet version)

1 1/2 pose nachos chips (vælg dem med salt)

2 snackpebre

1 dåse majs (Bonduelle er en god sød majs)

1/2 rødløg

1 pose revet cheddarost

 

Kyllingen skæres i mindre stykker og steges i lidt olie på en pande. Tilsæt en dåse majs (væden hældes fra) og steg med. Til slut tilsættes burritoblandingen sammen med lidt vand. Vend det og lad det simre ved lav varme. Der må gerne være lidt væde ved, når retten blandes

kylling

Skær alle de øvrige ingredienser ud og anret det hele i 2-3 lag på et fad, der kan gå i ovnen. Det er meningen det skal smelte lidt sammen, så der skal ikke kun ost på toppen. Du kan eventuelt drysse lidt chili explosion/krydderi på toppen.

Nachos klar til ovn

Fadet skal i ovnen på 200 grader i ca 10-15 minuttet. Hold øje med osten, den skal smelte og blive lidt gylden

Vi hører gerne fra dig