let kartoffelsalat med ylette og creme fraiche
Opskrifter,  Salater,  Små retter og tilbehør

Kartoffelsalat

italiens mad og specialiteter

 

let kartoffelsalat med ylette og creme fraiche
5 fra 1 stemme
Udskriv

Kartoffelsalat

Denne kartoffelsalat er lidt lettere end de fleste opskrifter og så er der rigeligt med kartofler og krydderurter i.

Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 40 minutter
Forfatter Malene

Ingredienser

  • 2 1/2 dl ylette naturel
  • 2 1/2 dl creme fraiche 18%
  • 2 spsk revet skalotteløg
  • 2 tsk groft salt
  • 1/2 tsk hvid peber
  • 2 tsk fransk sennep (sød)
  • 1 tsk citronsaft
  • 1/2 tsk bearnaise essens
  • 3/4 kg kogte pillede faste kartofler
  • 3 spsk hakket persille
  • 2 spsk klippet purløg

Sådan gør du

  1. Ylette og creme fraiche blandes sammen og de resterende ingredienser blandes i undtagen kartoflerne

  2. Skiv de kolde, pillede kartofler eventuelt med en æggedeler.

    Sådan skiver du kartofler til salat
  3. Vend dressingen sammen med kartoflerne og pas på ikke at mase kartoflerne helt

    kartoffelsalat
  4. Lad gerne kartoffelsalaten trække lidt inden servering. Lav den eventuelt i forvejen


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 30 øvrige tilmeldte


Vi hører gerne fra dig