Kartoffelsalat
Kartoffelsalat
Denne kartoffelsalat er lidt lettere end de fleste opskrifter og så er der rigeligt med kartofler og krydderurter i.
Ingredienser
- 2 1/2 dl ylette naturel
- 2 1/2 dl creme fraiche 18%
- 2 spsk revet skalotteløg
- 2 tsk groft salt
- 1/2 tsk hvid peber
- 2 tsk fransk sennep (sød)
- 1 tsk citronsaft
- 1/2 tsk bearnaise essens
- 3/4 kg kogte pillede faste kartofler
- 3 spsk hakket persille
- 2 spsk klippet purløg
Sådan gør du
- Ylette og creme fraiche blandes sammen og de resterende ingredienser blandes i undtagen kartoflerne
- Skiv de kolde, pillede kartofler eventuelt med en æggedeler.
- Vend dressingen sammen med kartoflerne og pas på ikke at mase kartoflerne helt
- Lad gerne kartoffelsalaten trække lidt inden servering. Lav den eventuelt i forvejen
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var!