
Vi er midt i påsken – mest populære påske opskrifter
Vi er i fuld gang med påsken og vi kan se mange besøgende på de opskrifter, der er klassikere til påsken. Det er i sær lammekød og lammekølle, men også andre kolde retter, som skinkesalat og tunmousse
Se de mest populære opskrifter til påske herunder.

Grillet marineret lammekølle
Lammekød bliver bare bedst på en varm grill! Lammekød bliver ekstra godt sammen med citron, rosmarin og hvidløg, så vi ...

Anne Grethes skinkesalat
Hjemmelavet skinkesalat bliver som regel hurtigt udsolgt på vores frokostbord. Det tager cirka 5 minutter, at lave hjemmelavet skinkesalat og ...

Tunmousse – den allerbedste klassiske opskrift
Der findes mange opskrifter på tunmousse, men vi har brugt denne specielle opskrift i mange år og vi har stadig ...

Farmors stegte sild til frokostbordet
Der er ikke noget bedre end en hjemmelavet klassiske stegt sild. Den passer som fast ret til det danske kolde ...

Saltagurker
Saltagurker er et lækkert og nemt tilbehør til frokostbordet, burgere, grillmad og meget andet. Har man lidt dildskærme, så bliver ...

Lyn-syltede rødbeder
Lyn-syltede sprøde rødbeder Lav rødbeder få timer før du skal bruge dem og få et lækker tilbehør til biksemad, medister ...

Flæskesteg i Webergrill
Igennem mange år har vil lavet denne krydrede flæskesteg i kuglegrillen. Den skal have lav varm og masser af krydderier ...

Gravad Lammefilet
Gravad Lammefilet Gravad filet er nemt og hurtigt at tilberede, men vær opmærksom på at lammefileterne skal trække i 2 ...

Sådan tilberedes torskerogn
I slutningen af februar er det sæson for torskerogn. Fersk torskerogn er nemt at tilberede og kan blive et fantastisk ...
Læs mere: Marinade til lammekød > grillet lammekølle > Det Bornholmske Spisekammer