spaghetti
Dagens mad,  Nyheder

1. april 2018 – Økologisk spaghetti fra egen have

Danskerne spiser mere og mere pasta, som eksempelvis spaghetti, og nu er det blevet muligt at være selvforsynende med spaghetti.

Takket være Italiensk opfindsomhed og mange års hårdt udviklingsarbejde, kan firmaet Agricolas S.p.A. nu tilbyde et produkt til danske haver, som blot skal plukkes og koges som den velkendte tørrede spaghetti. Den nye spaghetti er selvsagt ikke lige så hurtig at lave, da den først skal plukkes, men resultatet er helt i top.

Vi har nu prøvet den nye spaghetti og er meget imponerede – fantastisk smag. Spaghettien er endnu friskere end supermarkedets såkaldte friske pasta.

Vi har haft planten indendørs vinteren over, men den skulle kunne klare ned til -5° C.

Endnu kan man kun få planterne med klassisk spaghetti, men omkring 1. juni skulle der også komme den bredere fettuccine.

Se vores børnefavorit Pasta Carbonara eller Kylling med paprika og pasta samt nogle af de andre favoritopskrifter.


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 77 other subscribers

Vi hører gerne fra dig