pasta-carbonara
Middagsretter,  Opskrifter

Pasta a la Carbonara

Pasta a la Carbonara, er en af vores børnefavoritter, som kan laves på 20 minutter. Den findes i mange variationer og hvis det skal være ægte italiensk, så skal æggeblommerne hen over retten til sidst. Det er ikke en kaloriefattig ret!

pasta a la carbonara

Pasta a la Carbonara

Denne ret kaldes også Spaghetti Carbonara og kan laves med de fleste typer pasta. Det må gerne være en pasta, hvor saucen kan hænge på.
No ratings yet
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 20 min
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Antal 4 personer
4 personer

Ingredienser
 

  • 5 dl Fløde
  • 250 g Bacon
  • 150 g Parmesan
  • 2 stk Æggeblommer

Sådan gør du
 

  • Bacon eller pancetta skæres i mindre stykker og steges gyldne og sprøde på en varm pande. Der vil typisk være en del fedt tilbage og du kan vælge at hælde det fra.
    pasta carbonara
  • Rør æggeblommer, fløde og revet ost sammen i en skål
  • Pasta kommes i kogende vand, så den er klar til at blande med saucen
  • Hæld flødeblandingen over den stegte bacon og lad det tykne over svag varme til pastaen er kogt færdig. Saucen skal ikke være for tyk og skal kunne fordele sig over pastaen. Hæld evt. lidt ekstra væske ved, hvis den bliver for tyk. Smag til med peber
  • Hæld vandet fra den kogte pasta og tilsæt al pasta til saucen på en pande eller gryde. Serveres straks.
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var!

Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 73 other subscribers

Vi hører gerne fra dig