grill tilbehør flødekogte grøntsager

Flødekogte grøntsager

Foråret og sommeren er tid for mange friske grøntsager, som passer godt som tilbehør til grillet kød eller til danske retter som frikadeller, hakkebøffer eller en rødspættefilet.

Friske grøntsager kan steges kort tid med olie eller smør og derefter simre 5 minutter med lidt fløde. Det giver både en sauce, som kan mangle til grillmaden og et lunt tilbehør af friske grøntsager. Vi kalder retten flødekogte grøntsager

Opskriften er bare et forslag til grøntsager, så lad dig ikke begrænse, men prøv det du har i køleskabet eller kan få friskt

Sponsoreret

grill tilbehør flødekogte grøntsager
0 fra 0 stemmer
Udskriv

Flødekogte grøntsager

Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Keyword grill, grilltilbehør
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Malene

Ingredienser

  • 1 bdt grønne asparges
  • 400 g kartofler små nye
  • 200 g grønne ærter frosne
  • 1 bdt forårsløg
  • 2 spsk olie
  • 2 dl piskefløde el. madlavningsfløde
  • 1 tern. grøntsagsboullion
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne eller gem kartofler fra dagen før. Gør grøntsagerne klar og skær dem i mundrette bider. 

    Har du andre grøntsager, så prøv eventuelt blomkål, broccoli eller spinat

  2. De hårde grøntsager steges 2-3 minutter så de bliver lidt spøde. tilsæt resten af grøntsagerne og fløde med lidt salt og peber

    Lad det simre 5 min. og vende jævnligt i gryden

Vi hører gerne fra dig