En lækker krydret Chicken Korma, med masser af krydderier og græsk yoghurt. Serveres med ris og naanbrød.
Servings 4personer
Author Henrik
Ingredienser
450gkylling i tern
3spskolie
3stkløgi tynde skiver
4fedhvidløghakket
1/2tskstødt spidskommen
1stkkanelstang
3stklaurbærblade
6stkkardemomme kapsler
1tsk.gurkemeje
1stkfrisk chilifinthakket
300mlgræsk yoghurt
1dsflåede tomaterhakket
1stkbouillonterning
1dlvand
1/2tsksort peber
salt
Sådan gør du
Varm olien og svits løg og hvidløg indtil de er bløde. Tilføj resterende krydderier og svits det hele under omrøring i ca. 2 minutter. Tilsæt kød og steg indtil det er brunet på alle sider.
Rør yoghurt, tomater, boullion/boullionterning, chili peber og salt og lad det simre (lav varme!) i ca 20 minutter, indtil kødet er mørt, og saucen er tyk.Serveres med ris og pandebrød