Chicken Korma

Indisk korma med masser af løg og god smag. Chicken korma med ris og naanEn korma er kød eller grøntsager braiseret i yoghurt eller fløde, der kan give en fed cremet sauce.

Ingredienser:
450 g kylling i tern
3 spsk olie
3 løg, i tynde skiver
4 fed hvidløg, hakket
1/2 tsk stødt spidskommen
1 kanelstang
3 laurbærblade
6 kardemomme kapsler
1 tsk. gurkemeje
1 frisk chili, finthakket
300ml græsk yoghurt
1 ds. flåede tomater (hakket)
1 bouillonterning
1 dl vand
1/2 tsk sort peber
salt

Chicke Korma krydderiblanding

 

Sponsoreret

Tilberedning:
Varm olien og svits løg og hvidløg indtil de er bløde.
Tilføj resterende krydderier og svits det hele under omrøring i ca. 2 minutter.
Tilsæt kød og steg indtil det er brunet på alle sider.
Rør yoghurt, tomater, boullion/boullionterning, chili peber og salt og lad det simre (lav varme!) i ca 20 minutter, indtil kødet er mørt, og saucen er tyk.

Serveres med ris og pandebrød

Chicken korma med ris og naan