Chicken Korma

Indisk korma med masser af løg og god smag. Chicken korma med ris og naanEn korma er kød eller grøntsager braiseret i yoghurt eller fløde, der kan give en fed cremet sauce.

Ingredienser:
450 g kylling i tern
3 spsk olie
3 løg, i tynde skiver
4 fed hvidløg, hakket
1/2 tsk stødt spidskommen
1 kanelstang
3 laurbærblade
6 kardemomme kapsler
1 tsk. gurkemeje
1 frisk chili, finthakket
300ml græsk yoghurt
1 ds. flåede tomater (hakket)
1 bouillonterning
1 dl vand
1/2 tsk sort peber
salt

Chicke Korma krydderiblanding

 

Tilberedning:
Varm olien og svits løg og hvidløg indtil de er bløde.
Tilføj resterende krydderier og svits det hele under omrøring i ca. 2 minutter.
Tilsæt kød og steg indtil det er brunet på alle sider.
Rør yoghurt, tomater, boullion/boullionterning, chili peber og salt og lad det simre (lav varme!) i ca 20 minutter, indtil kødet er mørt, og saucen er tyk.

Serveres med ris og pandebrød

Chicken korma med ris og naan


Få direkte besked som den første, når der er nye opskrifter og indlæg