En både smagfuld og billig suppe, der er nem at lave.
Ret Forret, Hovedret, Natmad
Køkken Fransk
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 30 minutterminutter
Samlet tid 40 minutterminutter
Servings 4personer
Author Malene
Ingredienser
1,5kglyse løg (zittauerløg)
50gsmør
3lhønseboullion
salt
peber
Brød, flute eller lignendekan udelades
revet ostkan udelades
Sådan gør du
Skæl løgene og skær dem igennem på langs og derefter i ringe på ca. 1/2 cm
Smelt smøret ved middel varme og tilsæt alle løg på en gang. De skal brunes i ca 20 minutter ved svag til middel varme. De skal ikke steges brune men skal have en gylden farve. I bunden skal der gerne komme et brunt lag.Dette er ret vigtigt for at den skarpe løgsmag omdannes til sødme.
Tilsæt nu boullion og krydderier. Lad suppen simre 10 minutter inden servering eller køl den ned til senere servering
Suppen serveres i skåle med ristet brød til. Skal det være helt rigtigt så læg et ristet stykke brød på suppen i hver skål og lad revet ost smelte under grillen i ovnen.