Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Frisk stenbiderrogn
I opskriften er der beregnet 100 gram per. person
Ret
hors d'oeuvre, Hovedret
Køkken
Dansk
Forb. tid
10
minutter
minutter
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
2
personer
Author
Malene
Ingredienser
200
g
frisk tilberedt stenbiderrogn
1
bæger
Creme fraiche 38%
1
stk
rødløg
1
pk
toastbrød
salt
peber
Sådan gør du
Snit løget i så fine tern som muligt. Skær evt løget i kvarte og lad det trække i vand i 10 minutter, da det tager lidt af den skarpe løgsmag
Rist toastbrødet og skær skiverne i kvarte fra hjørne til hjørne.
Sæt alle tingene på bordet i små skåle, så man selv laver sine små mundfulde.
Sådan spises stenbiderrogn
Smør lidt creme fraiche på toastbrødet og derefter lidt stenbiderrogn og løg.