Dette er kyllingespyd vietnam-style med lime, ingefær, five spice, hvidløg og meget mere. kyllingen skal først marineres og det kan gøres dagen før.Husk at lave marinade og marinere i god tid. Opskriften på vietnamesisk marinade findes også her på siden
Ret Hovedret
Køkken Vietnamesisk
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 20 minutterminutter
Tid til marinade 2 timertimer
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4personer
Author Malene
Ingredienser
20stkkylling inderfileteller bryst i 3-4 skiver
6spskmarinadeSe anden opskrift
2spskpaprika
2spskolie
20stklimeblade, friske eller tørredede tørre skal have lidt væske
Sådan gør du
Put alle inderfileterne i en frostpose og hæld marinaden over. Massér marinaden ud over alle kyllingestykker.Lad kyllingen marinere mindst 2 timer i køleskabet
Læg små bambusspyd i vand, så de ikke brænder så nemt. Sæt kyllingen på spyd og grill over en varm grill 4-5 minutter på hver side.