En ret der passer sig selv i ovnen, mens familien hygger sig. en god søndagsret, der kan laves lidt i god tid og gøres færdig i ovnen.Mængderne kan sagten varieres og retten bliver ikke dårligere, når den varmes dag 2!
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Servings 5personer
Author Malene
Ingredienser
1kgSvinemørbradafpudset
300gbacon
2pkcocktailpølser
1/1lfløde
2dåserflåede tomater
100gmel
2spskpaprikasød
salt
peber
50gsmørtil stegning
Tilbehør
Pairboilled ris
Sådan gør du
Vend stykkerne af mørbrad i mel inden de steges på en pande i smør eller margarine. De skal steges indtil de har en lysebrun stegeskorpe. Steg gerne lidt af gangen. Når de er stegt lægges de i et fad der kan gå i ovnen.
De øvrige ingredienser skal ikke steges inden tilsætning. Skær bacon i mindre stykker og fordel i fadet. Tilsæt cocktailpølser og champignon skåret i kvarte.
Drys lidt mel over indholdet i fadet. Melet er med til at jævne retten, så saucen ikke bliver for tynd. Drys også paprika, salt og peber over. Tilsæt fløde eller eventuelt madlavningsfløde og de flåede tomater.
Sæt fadet i en varm ovn ved 200 grader C i 40 minutter.Serveres med ris