Krydret og meget duftende vietnamesisk marinade inspireret af kokken Lêlê. Her er der skruet lidt ned for mængden af citrongræs og et par ting mere. Ellers kan vi kun anbefale Lêlê's kogebøger om vietnamesisk mad
Ret Hovedret
Køkken Vietnamesisk
Tilb. tid 10 minutterminutter
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 1portion
Author Henrik
Ingredienser
Marinade
2stkstængler citrongræseller flere
1spskpeanuts
1stkløg
2fedhvidløg
1/2dlolie (vindrue eller lignende)
4spsksoyasauce
1terningMaggi eller flydende
2 1/2spsksukker
1spsksalt
1tskstødt peber
1tskchili, tørret eller frisk
1spskfive spice
Sådan gør du
Start med at hakke de tørre ingredienser først og blend dem med en stavblender. En stavblender med en blenderskål er bedst
Tilsæt resten af ingredienserne og gem marinaden op til et par dage i en beholder med låg eller brug den med det samme