Site icon Madkalender.dk

11. november 2017 – Halifax er kommet til byen

Det var tid til at prøve den nyåbnede burgerrestaurant Halifax, som er en del af en kæde med flere restauranter i København og nordsjælland. Konceptet er at man vælger indholdet, typen af burgerbolle og hvilket kød der skal i. Herunder er det en “Liverpool” med bøf (jeg tilvalgte 250 g udgaven) spejlæg, bløde løg, bacon og meget mere. Der er mange lækre varianter, som Nakskov, Berlin, Palermo som hver dækker over en sammensat burger med lækkert indhold. Man kan vælge oksekød, kylling og en række versioner uden kød. Dertil er der anbefalinger på forskellige typer tilvalg.

Forskellen på mange café-burgere og dem Halifax serverer, er den gode sammensætning af råvarer. Diverse bynavne dækker over forskellige versioner af burgere.

Vores favorit burgersted i byen lukkede desværre for nogle måneder siden. Men Halifax kunne godt blive en ny favorit.


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 77 other subscribers

Exit mobile version