Indisk korma med masser af løg og god smag. En korma er kød eller grøntsager braiseret i yoghurt eller fløde, der kan give en fed cremet sauce.
Chicken Korma
En lækker krydret Chicken Korma, med masser af krydderier og græsk yoghurt. Serveres med ris og naanbrød.
Servings 4 personer
Ingredienser
- 450 g kylling i tern
- 3 spsk olie
- 3 stk løg i tynde skiver
- 4 fed hvidløg hakket
- 1/2 tsk stødt spidskommen
- 1 stk kanelstang
- 3 stk laurbærblade
- 6 stk kardemomme kapsler
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 stk frisk chili finthakket
- 300 ml græsk yoghurt
- 1 ds flåede tomater hakket
- 1 stk bouillonterning
- 1 dl vand
- 1/2 tsk sort peber
- salt
Sådan gør du
- Varm olien og svits løg og hvidløg indtil de er bløde.
Tilføj resterende krydderier og svits det hele under omrøring i ca. 2 minutter.
Tilsæt kød og steg indtil det er brunet på alle sider. - Rør yoghurt, tomater, boullion/boullionterning, chili peber og salt og lad det simre (lav varme!) i ca 20 minutter, indtil kødet er mørt, og saucen er tyk.Serveres med ris og pandebrød
Bag eventuelt selv et par nemme pandebrød uden hævning eller naan brød til Chicken Korma