lav en ønskeseddel

Julegaver og ønsker for gourmander, kokke og køkkenfolk

italiens mad og specialiteter

Julen nærmer sig og det samme gør en af de travle tider i køkkenet. Det er tid til julemaden og til julefrokoster og nytårsmiddagen. Men det er nu ikke det denne artikel skal handle om. Den skal handle om nogle af de lækre ting man kunne få brug for i køkkenet, når man skal tilberede maden.

Først er det en god idé at oprette en ønskeseddel online. Ønskesedlen kan du oprette her på Min-Ønskeseddel.dk

Så skal vi kigge på nogle af årets mulige ønsker! De linker alle til forskellige butikker på nettet.

 

kogeplade

Helt lavpraktisk så kunne jeg godt tænke mig en kogeplade, man kan bruge udendørs. Det kunne være sammen med grillen, men det kunne også være til fritering. Jeg kan lugte olien længe efter, så det ville da være dejligt at kunne fritere udendørs. De fås fra et par hundrede kroner.

 

Sous vide og vacuumpakkere er meget oppe for tiden, selvom det er en gammel kendt teknik. Vi har fået sous vide tilberedt mad en del gange i år og har også lavet en artikel om sous vide uden udstyret. Men jeg tror det er tid til at forsøge med det rette udstyr og vacuumpakkeren kunne jeg godt have brugt en del gange til pakning af hjemmelavede pølser og lignende.
vacuumpakker

sous vide wifi

Man kan selvfølgelig gå all-in og der er nok ingen øvre grænser for prisen og features. Det er selvfølgelig smart at man kan få en WITT med WIFI, så den kan styres via mobiltelefonen.

 

crock-pot slow cooker

En anden teknik, der er lidt i familie med sous vide, er slow cooking i en slow cooker (Crock-pot). Gryden holdes ved den rette lave temperatur og kan fås i mange størrelser. Her er det en Crock-pot med 6 liters gryde.

 

Jeg slutter af med noget af det nyeste jeg har set og slet ikke prøvet selv endnu. Det er endnu en mulighed for udstyr til køkkenet og selvfølgelig meget praktisk. En dehydrator til at tørre madvarer, som frugt og kød. Jeg har smagt tørret bøf rullet i fennikelfrø i løbet af året og det var en meget delikat snack i tynde skiver.

Her er et eksempel hvor navnet siger det hele “EXCALIBUR 4926TCDFB DEHYDRATOR”
dehydrator

Regent Retro toaster
Regent Retro toaster
kornmølle
Sana kornmølle
dehydrator
Omega Sana juicer

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du andre helt specielle forslag, så skriv gerne under kommentarer!

Indlægget indeholder links til danske webbutikker og partnere


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 30 øvrige tilmeldte