Udstyr til molekylær gastronomi

italiens mad og specialiteter

Molekylær gastronomi er et nyere forskningsområde inden for gastronomi som voksede meget fra ’90erne og frem. Flere madprogrammer på dansk fjernsyn bruger teknikker og viden fra molekylær gastronomi.

Man beskæftiger sig blandt andet med molekylær gastronomi på Københavns Universitet og beskriver faget som: “Molekylær gastronomi skal udforske de kemiske processer, der ligger bag et lækkert måltid. For når man ser videnskabeligt på madlavning, er udvælgelsen, tilberedningen og oplevelsen af mad egentlig bare som ethvert andet eksperiment”

Når man arbejder med molekylær gastronomi har man brug for lidt andre redskaber og ingredienser. Vi har prøvet at samle nogle af de varer herunder samt bøger fra webshops!

Sponsorerede forslag

Hibiscus blomster i sirup

95 kr. hos Molekymi

Flavour Enhancer / Smags forstærker

125 kr. hos Molekymi

ISI HEAT COVER TIL GOURMET WHIP ½L

145 kr. hos Molekymi

Drypflaske (15ml)

13 kr. hos Molekymi

Methocel / Methylcellulose

95 kr. hos Molekymi

Flavour drops - Guava

75 kr. hos Molekymi

Madagascar bourbon vaniljeekstrakt

145 kr. hos Molekymi

Callioni / macaroni værktøj

420 kr. hos Molekymi

Flavour drops - Blåbær

75 kr. hos Molekymi

Tartaric Acid / Vin syre

95 kr. hos Molekymi

Sifonflaske holder til vandbad

439 kr. hos Molekymi

Tomatpulver

125 kr. hos Molekymi

Nitro Sifon (Nitro Whip Sifon)

945 kr. hos Molekymi

Konserves dåse med låg - 22cl / 20stk

185 kr. hos Molekymi

Adapter til konditortyller

330 kr. hos Molekymi

Dextrose

95 kr. hos Molekymi

Den lille kemiker - "Kemi på højt plan"

795 kr. hos Molekymi

Mango pulver

125 kr. hos Molekymi

Appetizer serveringssæt

345 kr. hos Molekymi

Flavour drops - Ahorn

75 kr. hos Molekymi

 

Andre sider med bøger om mad, vin og meget mere

Kend kemien 2

590 kr. hos Bog & idé

Det Molekylære Køkken - Jozef Youssef - Bog

220 kr. hos Gucca

 

Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 23 øvrige tilmeldte