Udstyr til molekylær gastronomi

Sponsoreret

Molekylær gastronomi er et nyere forskningsområde inden for gastronomi som voksede meget fra ’90erne og frem. Flere madprogrammer på dansk fjernsyn bruger teknikker og viden fra molekylær gastronomi.

Man beskæftiger sig blandt andet med molekylær gastronomi på Københavns Universitet og beskriver faget som: “Molekylær gastronomi skal udforske de kemiske processer, der ligger bag et lækkert måltid. For når man ser videnskabeligt på madlavning, er udvælgelsen, tilberedningen og oplevelsen af mad egentlig bare som ethvert andet eksperiment”

Når man arbejder med molekylær gastronomi har man brug for lidt andre redskaber og ingredienser. Vi har prøvet at samle nogle af de varer herunder samt bøger fra webshops!

Sponsorerede forslag

Sponsoreret

Xylitol

85 kr. hos Molekymi

Lecitin (Solsikke) 100g

95 kr. hos Molekymi

Isterningbakke til runde isterninger

95 kr. hos Molekymi

Calcium Sulphate / Calciumsulfat

95 kr. hos Molekymi

Madagascar bourbon vaniljeekstrakt

145 kr. hos Molekymi

Tartaric Acid / Vin syre

95 kr. hos Molekymi

Spiseligt Guld (Bladark)

135 kr. hos Molekymi

Silikonemåtte / Air mat 40x30cm

145 kr. hos Molekymi

Glukosesirup

65 kr. hos Molekymi

Sort Canape ske (12 stk)

225 kr. hos Molekymi

Stor fleksibel silikone form ( 55mm )

125 kr. hos Molekymi

Indikator papir for pH måling (200 strips)

75 kr. hos Molekymi

Smoke til din SmokingGun (Bourbon)

95 kr. hos Molekymi

Silikonemåtte 40x60cm

185 kr. hos Molekymi

Ice cream stabiliser (100g)

125 kr. hos Molekymi

Tandpastatuber (100 stk - 15mll)

275 kr. hos Molekymi

Pincet til anretning ( ergonomisk - 15cm )

49 kr. hos Molekymi

Smoke til din SmokingGun (Ahorn)

95 kr. hos Molekymi

Reagensglas 20 stk

49 kr. hos Molekymi

Carrageenan Iota

125 kr. hos Molekymi

 

Andre sider med bøger om mad, vin og meget mere

Kend kemien 2

590 kr. hos Bog & idé

Det Molekylære Køkken - Jozef Youssef - Bog

220 kr. hos Gucca