molekylær gastronomi

Udstyr til molekylær gastronomi

italiens mad og specialiteter

Molekylær gastronomi er et nyere forskningsområde inden for gastronomi som voksede meget fra ’90erne og frem. Flere madprogrammer på dansk fjernsyn bruger teknikker og viden fra molekylær gastronomi.

Man beskæftiger sig blandt andet med molekylær gastronomi på Københavns Universitet og beskriver faget som: “Molekylær gastronomi skal udforske de kemiske processer, der ligger bag et lækkert måltid. For når man ser videnskabeligt på madlavning, er udvælgelsen, tilberedningen og oplevelsen af mad egentlig bare som ethvert andet eksperiment”

Når man arbejder med molekylær gastronomi har man brug for lidt andre redskaber og ingredienser. Vi har prøvet at samle nogle af de varer herunder samt bøger fra webshops!

Sponsorerede forslag

Calcium Sulphate / Calciumsulfat

95 kr. hos Molekymi

Gavekort til en du holder af...

250 kr. hos Molekymi

Rapid Infusion

195 kr. hos Molekymi

Flavour drops - Figen

75 kr. hos Molekymi

Flavour Enhancer / Smags forstærker

125 kr. hos Molekymi

Silikonemåtte 40x60cm

185 kr. hos Molekymi

FoamKit Pro

275 kr. hos Molekymi

ISI HEAT COVER TIL GOURMET WHIP 1L

145 kr. hos Molekymi

Lecitin (Soja)

95 kr. hos Molekymi

Infrarødt termometer

245 kr. hos Molekymi

Tang til tandpastatuber

319 kr. hos Molekymi

Grill Hansker

425 kr. hos Molekymi

Serverings dåse oval (12cl)

20 kr. hos Molekymi

Den lille kemiker - "Den sikre start"

625 kr. hos Molekymi

Agar Agar

125 kr. hos Molekymi

Fyldenåle

195 kr. hos Molekymi

Præcisionsvægt 0.01g - 500g

275 kr. hos Molekymi

Calcium Lactate / Calciumlactat

95 kr. hos Molekymi

Den lille kemiker - "Kemi for videregående"

795 kr. hos Molekymi

Konjac Gum

125 kr. hos Molekymi

 

Andre sider med bøger om mad, vin og meget mere

Kend kemien 2

590 kr. hos Bog & idé

Det Molekylære Køkken - Jozef Youssef - Bog

220 kr. hos Gucca

 

Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Slut dig til 30 øvrige tilmeldte