Udstyr til molekylær gastronomi

Molekylær gastronomi er et nyere forskningsområde inden for gastronomi som voksede meget fra ’90erne og frem. Flere madprogrammer på dansk fjernsyn bruger teknikker og viden fra molekylær gastronomi.

Man beskæftiger sig blandt andet med molekylær gastronomi på Københavns Universitet og beskriver faget som: “Molekylær gastronomi skal udforske de kemiske processer, der ligger bag et lækkert måltid. For når man ser videnskabeligt på madlavning, er udvælgelsen, tilberedningen og oplevelsen af mad egentlig bare som ethvert andet eksperiment”

Når man arbejder med molekylær gastronomi har man brug for lidt andre redskaber og ingredienser. Vi har prøvet at samle nogle af de varer herunder samt bøger fra webshops!

Sponsorerede forslag

Sponsoreret

Spaghetti sæt

95 kr. hos Molekymi

Flavour drops - Mandel

75 kr. hos Molekymi

Popping Candy (Chokolade)

95 kr. hos Molekymi

Petriskåle (60mm)

45 kr. hos Molekymi

Lav din egen bacon

245 kr. hos Molekymi

Sodium Alginate / Natriumalginat

195 kr. hos Molekymi

Tørrede rosenblade

125 kr. hos Molekymi

Guar gum / Guargummi

125 kr. hos Molekymi

Flavour Enhancer / Smags forstærker

125 kr. hos Molekymi

Hulske / molekylær strainer ske

29 kr. hos Molekymi

Reagensglas 20 stk

49 kr. hos Molekymi

Mini Paella fad (6stk)

195 kr. hos Molekymi

Flavour drops - Hyldeblomst

75 kr. hos Molekymi

Pink Rosensukker

125 kr. hos Molekymi

Sodium hexametaphosphate

65 kr. hos Molekymi

50 ml engangssprøjter

9 kr. hos Molekymi

Konserves dåse med låg - 10cl / 25 stk.

175 kr. hos Molekymi

Tang til rund dåse (ø8 cm)

545 kr. hos Molekymi

Invertsukker

27 kr. hos Molekymi

Flavour drops - Ahorn

75 kr. hos Molekymi

 

Andre sider med bøger om mad, vin og meget mere

Det molekylære køkken - Indbundet

270 kr. hos Bog-ide.dk

Det Molekylære Køkken - Jozef Youssef - Bog

220 kr. hos Gucca

Kend kemien 2

590 kr. hos Bog & idé

Kend kemien 2 - Hæftet

610 kr. hos Bog-ide.dk