Udstyr til molekylær gastronomi

Molekylær gastronomi er et nyere forskningsområde inden for gastronomi som voksede meget fra ’90erne og frem. Flere madprogrammer på dansk fjernsyn bruger teknikker og viden fra molekylær gastronomi.

Man beskæftiger sig blandt andet med molekylær gastronomi på Københavns Universitet og beskriver faget som: “Molekylær gastronomi skal udforske de kemiske processer, der ligger bag et lækkert måltid. For når man ser videnskabeligt på madlavning, er udvælgelsen, tilberedningen og oplevelsen af mad egentlig bare som ethvert andet eksperiment”

Når man arbejder med molekylær gastronomi har man brug for lidt andre redskaber og ingredienser. Vi har prøvet at samle nogle af de varer herunder samt bøger fra webshops!

Sponsorerede forslag

Silikonemåtte 40x30cm
155 kr. hos Molekymi
Sodium Citrate (texturas citras) (100g)
125 kr. hos Molekymi
ISI Professionel sifonflaske ½liter
625 kr. hos Molekymi
Flavour drops - Candyfloss
75 kr. hos Molekymi
Digital måle ske 300g/0,1g
150 kr. hos Molekymi
Håndholdt Smoking Gun
675 kr. hos Molekymi
Flavour drops - Kardemomme
75 kr. hos Molekymi
Den lille kemiker - "Kemi på højt plan"
895 kr. hos Molekymi
Hulske
29 kr. hos Molekymi
Cocktail sæt ( 8 dele )
225 kr. hos Molekymi
Dobbeltvægget glasskål (3stk)
345 kr. hos Molekymi
Crisp film powder
125 kr. hos Molekymi
Flavour drops - Appelsin
75 kr. hos Molekymi
Gin & Tonic Infusion Set
245 kr. hos Molekymi
Flavour drops - Champagne
75 kr. hos Molekymi
Flavour drops - Banan
75 kr. hos Molekymi
Citric Acid / Citronsyre
95 kr. hos Molekymi
Locust Carob Bean Gum/Carobgummi
125 kr. hos Molekymi
Kridt tusch til menukort
35 kr. hos Molekymi
Den lille kemiker - "Den sikre start"
645 kr. hos Molekymi
 

Andre sider med bøger om mad, vin og meget mere

Kend kemien 2 - Hæftet
610 kr. hos Bog-ide.dk
Det molekylære køkken - Indbundet
270 kr. hos Bog-ide.dk
Det Molekylære Køkken - Jozef Youssef - Bog
220 kr. hos Gucca
 
 
 

Få direkte besked som den første, når der er nye opskrifter og indlæg