Udstyr til molekylær gastronomi

Molekylær gastronomi er et nyere forskningsområde inden for gastronomi som voksede meget fra ’90erne og frem. Flere madprogrammer på dansk fjernsyn bruger teknikker og viden fra molekylær gastronomi.

Man beskæftiger sig blandt andet med molekylær gastronomi på Københavns Universitet og beskriver faget som: “Molekylær gastronomi skal udforske de kemiske processer, der ligger bag et lækkert måltid. For når man ser videnskabeligt på madlavning, er udvælgelsen, tilberedningen og oplevelsen af mad egentlig bare som ethvert andet eksperiment”

Når man arbejder med molekylær gastronomi har man brug for lidt andre redskaber og ingredienser. Vi har prøvet at samle nogle af de varer herunder samt bøger fra webshops!

Sponsorerede forslag

Sponsoreret

Drypflaske (15ml)

13 kr. hos Molekymi

Flavour drops - Rabarbar

75 kr. hos Molekymi

Madagascar bourbon vaniljeekstrakt

145 kr. hos Molekymi

Rondo skål (6stk)

215 kr. hos Molekymi

Hibiscus blomster i sirup

95 kr. hos Molekymi

Tang til tandpastatuber

319 kr. hos Molekymi

Pincet til anretning ( ergonomisk - 15cm )

49 kr. hos Molekymi

FoamKit Pro

275 kr. hos Molekymi

Flavour drops - Abrikos

75 kr. hos Molekymi

Sifonflaske stativ

459 kr. hos Molekymi

Mango pulver

125 kr. hos Molekymi

Lille fleksibel silikone form ( 25mm )

95 kr. hos Molekymi

Præcisionsvægt 0.1g - 2000g

245 kr. hos Molekymi

Glukosesirup

65 kr. hos Molekymi

Beetroot powder / Rødbedepulver

125 kr. hos Molekymi

Den lille kemiker - "Kemi for videregående"

795 kr. hos Molekymi

Gin & Tonic Infusion Set

245 kr. hos Molekymi

ISI HEAT COVER TIL GOURMET WHIP 1L

145 kr. hos Molekymi

Pincet til anretning ( ergonomisk - 20cm )

59 kr. hos Molekymi

Skifer plader (4 stk)

75 kr. hos Molekymi

 

Andre sider med bøger om mad, vin og meget mere

Det molekylære køkken - Indbundet

270 kr. hos Bog-ide.dk

Kend kemien 2 - Hæftet

610 kr. hos Bog-ide.dk

Kend kemien 2

590 kr. hos Bog & idé

Det Molekylære Køkken - Jozef Youssef - Bog

220 kr. hos Gucca