Opskrifter,  Små retter og tilbehør

Guacamole

Guacamole er altid godt! Og til meget forskelligt. Vi elsker det i burgere, men også til mexicansk mad og tortillachips.

Sponserede forslag

Rijks Touch of Oak Pinotage

En moderne pinotage med masser aroma; solbær, blomme og chokolade. Lang eftersmag med fin balance. Ikke for syrlig. En super vin til prisen. Efter pr...

Ingredienser:
Laves altid lidt på gefühl, så det er ca. mængder.
2 modne avocadoer
1/2 – 1 fed hvidløg
Rødløg efter smag
1-2 snackpebre
1/2-1 rød chili
1-2 spsk tomatsalsa (gerne købesalsa)
Limesaft efter smag
Creme fraiche 18% efter smag – gerne et par spsk
Stødt spidskommen efter smag
Chili Explosion krydderi efter smag
Salt

Avocadoer moses med en gaffel og røres med revet hvidløg, rødløg, finthakket snackpeber, finthakket chili, salsa, limesaft og creme fraiche. Smag til med krydderier og salt.

Der kan også kommes finthakket tomatkød i, det giver en lettere guacamole, blot husk at tage kernerne fra tomaterne, da det ellers er alt for vandet.

Skal den ikke på bordet med det samme, dækkes den til med film helt nede ved overfladen, så ilten ikke gør avocadoen brun.

Enjoy!


Abonnér på Madkalender.dk

Få nye opslag som den første!

Join 49 other subscribers


Vi hører gerne fra dig